Zakenman met handschoenen.jpg
 

Personal Coaching- "The Mindful Warrior"

The Mindful Warrior is ons persoonlijke coachingsprogramma dat is opgebouwd uit elementen uit de Oosterse vechtkunst en elementen uit de traditie van de Mindfulness. Wij werken aandachtig op persoonlijk niveau met zowel de dynamiek van het bewust inzetten van vechtkunst als met de rust en de stilte van de Mindfulness. 

Op deze manier kun je leren hoe je op een goede manier in gevecht kan gaan. Als je als manager inzicht hebt in (het inzetten van) je eigen kracht en je eigen rust, heb je de positie en de mogelijkheden om de potentie die bij je medewerkers aanwezig is, te activeren en aan te wenden ten gunste van de gehele organisatie.

Je kunt je mensen omvormen tot weerbare, pro-actieve en communicatieve medewerkers die met elkaar een gezonde, open, volwassen organisatiecultuur creƫren en die dankzij een heldere strategie hun targets halen. De manager die zijn eigen kracht en die van zijn medewerkers kent, kan de kracht in zijn organisatie optimaal benutten, en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan meer efficiƫntie en betere (bedrijfs)resultaten.