Een gratis workshop ervaren! Of gewoon meer willen weten?

We hopen dat het gelukt is je een beeld te geven van onze bijzondere manier van werken, maar het blijft lastig uitleggen omdat het zo specifiek ervaringsgerichte workshops zijn. Vandaar dat wij al al jaren regelmatig een gratis workshop van anderhalf uur (of een persoonlijke coaching van een uur) geven bij allerlei organisaties zodat jullie zelf de impact van onze werkwijze kunnen ervaren en begrijpen. Die workshop of coaching is oprecht vrijblijvend en kosteloos. Wij willen onze kennis en ervaring graag delen.

Wij begrijpen heus wel dat een goede start van een relatie ook zijn zakelijke waarde kan hebben in de toekomst; we hebben een zaadje geplant. Velen zijn jullie voorgegaan en met veel plezier hebben we gezien. Hiernaast vul je het formulier in en klik je op de button. Wij nemen contact met je op en we maken een afspraak voor de gratis workshop (of coaching) of we geven je extra informatie, dat hangt helemaal van jou af. Dus wie weet tot snel.

E:  alwin@thesparringpartners.nl

T:    +31 (0)23-2340002

Naam *
Naam

De afgelopen 25 jaar hebben wij voor veel nationale en internationale organisaties gewerkt. Een greep uit onze opdrachtgevers:

 
Schermafbeelding 2019-10-18 om 11.15.11.png